28 januari 2013

Stijltips voor de luie fashionista deel 3


FAAAAAAAAAK! Dat is veel te lang geleden. Maar met werk, freelance schrijfwerk, een nieuw project (spannend!) mijn Buffy obsessie en niet te oververmoeid proberen geraken, was de blog wat naar het achterplan gesukkeld.

Dat wil niet zeggen dat ik niet meer met mijn outfits bezig geweest ben. ZOT. Het wil gewoon zeggen dat ik er nooit foto’s van gemaakt heb. Maar dan ga je een weekendje naar Amsterdam met je bff’s en heeft er eentje een camera mee. En niet zo’n crappy exemplaar als ik. FOTOSHOOT! De setting kon niet perfecter zijn (dat is zever, want het kan ALTIJD beter): het Westcord Fashion Hotel. Een aanrader. Al konden ze ons niet helpen met een all male stripclub. Een ontgoocheling.
Geen penis. Nog een ontgoocheling.

     
                             Aan mijn trieste uitdrukking te zien mis ik de penisloze man. Allebei geen penis hebben schept een band.

Ik snak naar de zomer. Terrasjes, zon, festivals. Maar in de zomer mis ik de winter. Het is zoveel toffer om je aan te kleden dan. Mo layers, mo creativity. Maar van de koude plots een tropisch warme winkel of koffiebar binnenlopen is de hel. Al dat aan-en uitgekleed: oi! (En daar wou ik het met die male strippers over hebben! Mannelijk bloot doet mij NIKS!) Mijn oplossing? Mouwen! Gewoon naar beneden trekken van zodra je het te warm krijgt. EN ze passen in je handtas. Ideaal voor feestjes. En vapeurs. Dat is een ander paar mouwen hè! HAHA! Man toch, ik ben even grappig als Rob Vanoudenhoven in de ING reclame. 


Mijn favoriete paar mouwen is goud en past volgens mij dus bij alles. Geïnteresseerd in zo’n paar mouwen? Ge hebt ze thuis al liggen! Want eigenlijk zijn het gewoon panty’s waar ik de broek en voeten van afgeknipt heb. Een DIY voor debielen dus.

De vrouw op de T shirt is de übergeweldige Patti Smith. En ik mag dat dragen want ik ben superfan. Niets zo irritant als tienermeisjes die met een Nevermind T shirt van Nirvana rondlopen omdat die baby zo schattig is. Voor zo'n meisjes bestaan de kalenders van Anne Geddes. Kurt wie? WAT?! Territorial Pissings? GET THIS T SHIRT OFF MY BACK!

Wat is jullie mening over band T shirts, dudes? En over mijn mouwen? Ik ben curieus!

hoedje Miss Chickadee Hats :: t shirt H&M :: rok AMERICAN APPAREL :: jeansvest TOPSHOP :: sjaal ROMMELMARKT :: armband ANNA DELLO RUSSO for H&M :: shoes ALL STAR :: mouwen OUDE PANTY'S DIY oorbel JUTKA & RISKA

1 opmerking:

  1. Hey Leen,
    Ik kwam op de grote chatuchak-markt in Bangkok een etalagepop tegen met een soort van kleedje aan met daarop een hele lap tekst op. Bovenaan stond in t groot "trouble every day" en dat trok me om een of andere reden aan. Ik besefte algauw dat de tekst de lyrics waren van het gelijknamige Frank Zappa-nummer, één van mijn grote helden. Ik vroeg aan de verkoper, die ook de ontwerper was, of hij wist dat het een Zappa-tekst was en hij zei van niet, hoe belachelijk is dat nu dat ik aan de ontwerper zelf moest uitleggen waar zijn tekst precies vandaan komt? Wat ik dus eigenlijk wil zeggen op vlak van muziek en kleren: draag het enkel als je weet wat je draagt. Er is niets belachelijkers dan mensen met een beatles t-shirt (zeer populair in azie, merkte ik) die niet eens alle 4 de groepdleden kunnen opsommen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...