10 maart 2013

Twee levenslessen. Gratis!


En toen begon het na die zonnige lentedagen terug te regenen. En dacht ik: HALLELUJAH! Ik krijg de kans om mijn fabuleuze regenjas van de kapstok te halen! Vorige zomer kocht ik hem voor mezelf als cadeautje na alle chemo’s en stralen. Een regenjas voor na de stralen. Hebt ge’m? Ha!

Samen met enkele vriendinnen reed ik naar Roermond (en reed bijna de weg af toen er eentje plots meedeelde dat ze zwanger was) om een kleedje te zoeken voor een trouwfeest. Ik had al een kleed: ik had niks nodig. Dus kocht ik een –voor mij- veel te dure Mulberry trench coat. Er ging meer dan 1000 euro van de prijs af (wilt dat dan niet zeggen dat ik winst gemaakt heb?), maar dan nog kostte hij bijna exact wat ik op dat moment maandelijks van de mutualiteit kreeg als uitkering. Dus bij deze: BEDANKT ALLE BELASTINGEN BETALENDE LEZERS VOOR MIJN MULBERRY TRENCH!

Bij het woord ‘trench coat’ denken veel vrouwen aan Audrey Hepburn in de laatste scène van Breakfast at Tiffany’s. Of aan Humphrey Bogart in Casablanca. Ik persoonlijk denk aan exhibisionisten. Potloodventers. Omdat een trench –hoe stijlvol ook- GEWELDIG flash materiaal is.

Zelf heb ik in mijn jeugd (my god, hoe oud klink ik?) een stuk of 4-5 flashers gezien. De eerste toen ik dertien was. Ik kwam met een vriendin terug van de Makro waar we de hele middag fitnesstoestellen waren gaan testen. Inderdaad, ook toen was ik al ongelofelijk cool. Onder een brug op weg naar huis stond een geparkeerde wagen. De flasher zat zonder broek half uit zijn auto trots met zijn piemel te zwaaien. In volle paniek –alsof we net Godzilla gezien hadden- liepen we weg. (En nu ik wat meer ervaring heb: het was absoluut geen Godzilla)

Net toen we rakelings langs de man voorbij spurtten, verloor ik mijn schoen. Mijn linkse nieuwe blauwe Palladium. Als een soort Assepoester in een keifout verhaal. Ik liep door want dat is wat je doet in noodsituaties: GAAN! Maar dan dacht ik: fuck you rare kerel zonder broek, jij krijgt mijn schoen niet! Dus liep ik terug –zoveel mogelijk met mijn ogen dicht- en raapte ik mijn schoen op. Die dag heb ik twee dingen geleerd.

                 1. Knoop altijd uw schoenen goed vast.

                 2. Mijn liefde voor schoenen is groter dan mijn angst voor vreemde piemels.

Dus in de sfeer van het hele flasher-gebeuren, is hier mijn outfitpost. ENJOY!

gif creatorJullie ooit al geflashed geweest? Of nog beter: zelf geflashed? DO TELL!

X

jas MULBERRY :: body MMM for H&M :: jeans H&M :: schoenen URBAN OUTFITTERS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...