30 april 2013

GENOMINEERD!Voor een Knack Weekend Blog Award!

Net toen ik dacht: oei, ik mag mezelf geen blogger meer noemen. Want het was al LANG geleden. Maar waar moest ik over schrijven? Ik loop al weken constant in een American Apparel leotard rond. Of ik op een of ander yoga retreat zit? ZOT! Ik ben een boek aan het schrijven. Een boek waar trouwens een paar fashion bloggers in zullen verschijnen: spannend!

Ik kan niet zeggen ‘mede-fashion bloggers’, want Knack Weekend plaatste me in de categorie ‘personal’. En ik moet zeggen: er viel meteen een IMMENSE last van mijn schouders. Modeblogger zijn brengt een zekere verantwoordelijkheid met zich mee. 

Want wat als je als modeblogger snel naar de GB moet en je -terwijl je daar 10 pizza’s van Dr Oetker in je mandje aan het proppen bent en je *tem tem teeeeeeeeem* een leotard met knieafdrukken draagt (want je ligt al de hele dag met je knieën opgetrokken met daarop je laptop in de zetel) en een T shirt erover met vlekken (want je eet al eens graag paprikachips in die zetel) en flip flops aan je voeten maar je nagels zijn niet gelakt- net op dat moment een lezer van je blog tegenkomt? WAT DAN?! Dan is de fashion blogger bubbel doorprikt! WEG geloofwaardigheid! 

Dan denkt die lezer conceptuele kunstgewijs: amai, maar dat kan ik ook! En voor je het weet, begint die ook een modeblog en haar vriendinnen denken: amai, als gij een modeblog kunt beginnen, dan ik ook! Waarop die hun moeders denken: ge zijt mijn kind en ik zie u doodgraag, maar amai, als gij een modeblog kunt beginnen, dan ik ook! Etcetera, etcetera, tot we het punt bereiken dat praktisch IEDEREEN een modeblog heeft.

En DAN, dan zijn het de mensen die geen modeblog hebben, die zullen opvallen. Om maar te zeggen: ik ben eigenlijk wel blij dat ik onder ‘personal’ sta.

Stemmen kan HIER!

En als je denkt: amai, is dat al dat ge moet kunnen om een persoonlijke blog te hebben, dat kan ik ook! Kunt gij dit? 
Ik ook niet.

Tot gauw!

X

lenalena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...