15 maart 2012

Stijltip voor de luie fashionista. Deel 2!


Momenteel zit ik om de 3 weken tijdens de chemo enkele uren met mijn handen in het ijs. Dat doet pijn, ja. Maar het is dat of de kans dat mijn nagels zo broos gaan worden dat ze uitvallen. Had ik al gezegd dat ik chemo haat? Ik haat chemo. Enfin, chemo als medicijn is geweldig, maar de bijwerkingen. Die haat ik.

Dus nagellak (tenzij van die doorzichtige verzorgende) is momenteel uit den boze. Net nu overal van die überschattige DIY nail art foto’s opduiken. En net nu Adele en Lana Del Rey heel de tijd met hun benijdenswaardige ellenlange, puntige Morticia Addams-nagels in mijn gezicht komen zwaaien. Haa, Morticia Addams. Da’s nog eens een stijlicoon.
En de nagels!


Nu, ik moet daar niet onnozel over doen: had ik geen broze chemonagels, zou ik nog altijd niet het geduld noch de nagel hebben voor van die sexy, lange krabbers. Ik ben nogal lui als het op manicures aankomt. Ik benijd vrouwen die hun nagels vanaf het eerste schilfertje opnieuw in de verf zetten. Bij mij gaat het meestal zo: tipwear? Nagel knippen. Opnieuw tipwear? Enkele dagen beschaamd rondlopen met mijn bouwvakkersvingers from hell en pas dan de lak vervangen. Maar nu, beste dudes. Bestaat er iets voor de luie fashionista zoals ikzelf. De nagelring! Dat is een ring waar de echte nagel van een dode oude vrouw op geplakt wordt.


...

Ha! Dat is niet waar natuurlijk. Maar mijn innerlijke Morticia Addams had u toch efkes goed liggen. Nee, een nagelring is dit:                   

Gevonden op Tumblr

Anna-Sara Davik

Bijules

Beeld van Viktorialove.com 
                                                                                                                                                                    
En zei ik al: HOE COOL IS DAT? En hoe hard klink ik net als een veertienjarige jongen?

Zoals het steeds gaat, zijn de mooiste nagelringen de duurste. (Check Bijules) Dus. Alsjeblief H&M, Forever 21 of Accessorize. Maak nagelringen op budget. Ik beloof u: dat gaat aanslaan. Want ik ben niet de enige luie fashionista. Toch? Dudes?           3 opmerkingen:

 1. Hehe, lijkt me een superleuk accessoire!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind ze ook fantastisch, zou perfect bij je stijl passen! minder bij de mijne, jammer genoeg, ik ben meer wednesday addams dan morticia :-D maar zoals je misschien wel weet ben ik dus ook he-le-maal weg van lang nagels. Ik heb er neppers op ebay besteld en gekregen en gedragen en goedgekeurd, 5 euri en ZO FUCKING GLAM

  je kan er wel niet mee typen mabon ik zit toch teveel online

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he ik zie deze post nu pas,...kheb ook een foto gezien met die zalige nagelringen! en Morticia is ook voor mij absoluut een stijlicoon! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...