3 mei 2012

Wanda Jackson zou jaloers zijn op mijn kleedje.Dudes! Ik ben eindelijk terug met een outfitpost. Vroeger zou echt niet verantwoord geweest zijn: ik zat met een lekkend oog ten gevolge van de chemo. En had bijgevolg last van uitgelopen "Simonneke van Thuis make-up". Serieus. Dus gebeurde er dit:

Dokter: 
Ik ga met een naald uw traankanaal doorprikken.

Lenalena: 
Doet dat pijn?

Dokter: 
Nee, dat is vooral ongemakkelijk. *PRIK*

Lenalena: 
Aaaah-lalala.

Dokter: 
Amai, gij hebt wel een héél klein traankanaal.

Lenalena: 
Misschien is het gezwollen door te wenen: ik heb gisterenavond naar Titanic gekeken.

Dokter: 
Nee, 't is echt klein. Ik zou dat liefst onder verdoving doen. Kom later terug, ik geef een inspuiting onder uw oog en dan kan ik rustig doorprikken.

Lenalena: 
(ik ben moe, wil naar huis, heb écht geen zin om later terug te komen) 
Nee, we gaan nog één keer proberen, prik maar eens GOED door.

Dokter: 
*PRI-I-I-I-I-I-K!*

Lenalena: 
God miljaaaaaaaaaar!

Dokter: 
Ja, ik zit erdoor. 

Lenalena: 
Is het dan opgelost?

Dokter: 
Nee, want uw traankanaal was niet verstopt.

Leen: 
Aaaaaaargh!

Maar ‘t is dus vanzelf overgegaan. Voorts is de stralingskuur begonnen en mag ik voorlopig geen décolleté dragen. SAY WHAT?! Kent ge het principe ‘geen vies gezicht trekken wanneer de klok twaalf uur slaat, want dan blijft uw gezicht VOOR ALTIJD zo staan’? In mijn geval wordt het: 'wanneer uw décolleté nu een beetje rood zou worden door de zon, blijft die kleur door de bestraling VOOR ALTIJD.’ En plus hebben ze ook nog een tattoo gezet tussen mijn tieten die op een meeëter lijkt, daar vertel ik volgende keer wel iets over. 

We zijn momenteel 2 weken ver en het geen décolleté dragen komt nu al mijn strot uit. Net zoals toen ik voor ELLE een maand hetzelfde hoog uitgesneden kleedje moest dragen. Ik mis mijn décolleté. Poeh.

Dus is hier -in tegenstelling tot vorige keer- mijn tietloze maar franjerijke outfitpost. Met bijpassende soundtrack van franjequeen Wanda Jackson. 


Ik hoop dat wanneer ik 80 ben, ik nog in mijn franjekleed pas. En dat ik dan even cool kan staan shaken met een hete jongere Jack White. 

Geen BH volgende keer!

Neenee, maar ik wou dus bewust een vogelverschrikker nadoen hè.

Het kleedje en de legging zijn van de H&M FAA collectie. Het vroeg veel discipline om niet met elk stuk naar de kassa te lopen. Maar eigenlijk... Shoppen voor een goed doel (25% van de opbrengst gaat naar het vergroten van de bewustwording rond safe sex) is niet echt shoppen. Eerder 'helpen'! Niet? Dus kocht ik de bustier ook. Nu nog een miniliposuctie. Of zo'n spray-on sixpack!


De moustache-ring is een hit bij de verpleegsters. "Groeit uw haar al terug?" "Ja, kijk: ik heb zelfs al een snor." De ring komt van Rings'n'Things, een aanrader. Super cheap!

Toedels, dudes!

Kleedje + legging + schoenen: H&M  ::  Sjaal: Veritas  ::  Zonnebril: Nasty Gal  ::  Moustache-ring: Rings'n'Things8 opmerkingen:

 1. ik moet zeggen, ik mis uw tetn ook! maar de top is very cool en very you!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al sjans dat het geen décolleté-weer is. En man, dat is een cool kleed. Mocht ik niet zo'n volumineus gat hebben, ik kwam het van je lijf trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb een paar leggings en ik vind het zo gigantisch moeilijk om die te stylen! maar eigenlijk kan het dus ook heel simpel, gewoon een killer kleed erover smijten! ik ben niet echt een decolleté madame, maar ik denk dat die top u geweldig gaat staan (zonder lipo wel te verstaan)! oh yes, en compleet jaloers op de turban, hoe doe je het! ik zit meestal met gigantische afzakkingen (dus duidelijk geen correct woord)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaaaaaaaaf kleed! Ik zou het elke dag aandoen en te pas en ten onpas vogelverschrikkerbewegingen maken :) Also: great leggings!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een zalige ruguitsnijding in dat mooie kleed en megakousen! 

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien totaal naast de kwestie maar wat een gezellig terras daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh zo een leuke outfit, and oh my, love the moustache ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8.  'Simonneke van Thuis make-up' hahaha

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...