27 juni 2012

Het gaat WEERAL over haar.


Het is denk ik een beetje hetzelfde als heel langzaamaan verdikken. 100 gram hier, 400 gram daar na een week alleen chips te eten tijdens uw regels, etc, etc. 
En dan komt plots de dag dat ge uw jeans niet meer dichtkrijgt. En niet een jeans die pas gewassen is (want wie krijgt die dicht?), maar één die al een paar weken semi-vuil en goed ingedragen op de vloer van uw slaapkamer ligt. Frons frons. Toch maar eens op de weegschaal gaan staan en HOLY CRAP. We zijn 4 kilo bijgekomen. Maar het ging zo geleidelijk aan dat ge er niks van merkte.

Ik was kaal. Dan: pluisje hier, pluisje daar. Oh kijk, langs de zijkant staat plots wat haar. Het midden blijft Larry David-gewijs kaal. Even later staat ook daar wat haar. Maar ge ziet er nog los door. Dat wordt dan wat dikker. En dan komt de dag dat ge denkt: kan ik hier nu al mee naar buiten? Gisteren nog niet, waarom vandaag dan wel? Is dit nu een hoofd vol haar? Ik was toch kaal? En ziet het eruit als een post-chemo kapsel of zijn er mensen die zo vrijwillig zouden rondlopen?

U BESLIST! Maar het moest snel want... kan ik morgen zo de wei van Werchter op?

Crappy Hipstamatic foto, maar de Kodak was plat en ik moest het NU weten.
En ge moet niet denken lief te zijn door te zeggen: ‘Ja Lena! Welkom terug in onze wereld vol haar!’ als ge eigenlijk denkt dat het nog niet echt toonbaar is. Want daar doet ge mij geen plezier mee. Wees eerlijk. En hebt ge tips over hoe ik dit manwijf-truckerskapsel wat vrouwelijker en meer fun (want toegegeven: turbans zijn kleurrijk en FUN!) kan maken: laat het mij weten.

Ciao, bellas!

X

13 opmerkingen:

 1. hup, vrolijk kleurtje erin, nu kan het without any shame, bekijks op de festivalweide gegarandeerd, misschien zelfs een stylehunter hier en daar! 

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maaike Anker8627 juni 2012 om 23:31

  Very Sinead O'Connor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jet_de_freggel27 juni 2012 om 23:33

  Jaaaa! Zolang het maar niet in een ultra kort shortje met daaronder doorzichtige nylons en van die platte, stoffen sloefkes is, zeg ik volmondig: ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb ooit heel lang haar gehad en dan stelselmatig afgeknipt tot op 2 a 3 cm! een broske, heb ik nooit aangedurfd om eerlijk te zijn. Ik heb je nooit met lang haar gezien, maar het lijkt alsof je inderdaad heel dik haar hebt nu. het staat wel met je mooi dikke wenkbrauwen en je gigantisch grote ogen. uiteraard kan je uw scarf technieken toepassen. een flower crown zou ik niet doen, je lijkt mij er op deze foto het type niet voor (maar ik kan mij gigantisch vergissen want ik ga enkel af op deze foto). ik zou zeggen, go! en ik denk dat de wei van werchter ideaal is om met uw korte haren buiten te komen. 
  PS loop er ook ergens rond, maar niet op de weide!!! 

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I'm confused, ben jij dat op die foto of is het Natalie?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha, moest ik Natalie Portman zijn, zou ik nu for old time's sake liggen vossen met Devendra Banhart. Maar helaas. Ik ben de comments op mijn blog aan het lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou ZO graag een flower crown dragen, maar ik weet ook niet of ik er echt het type voor ben. Maar ik weet al waar ik hem kan laten maken ;-)
  Niet op de weide straks, dus ergens vanachter dan? Dan zie ik u daar misschien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Damn. Ik moet mij gaan omkleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. LOL! Als de decolleté al terug zon mag zien, zou ik er gewoon een sjaal rondbinden (is eens iets anders dan op uw hoofd), want het is verdorie warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het sexy! Doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben voor! Tegenwoordig loop ik ook zo een beetje rond (1/3de) en met goede make-up ben je vrouwelijker dan ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. guuuuuuuuuuuuuuurl uw gemillimeterd haar is fucking awesome en ge hebt er de smoel voor, SO HOT

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...