26 september 2012

It's Britney, bitch.


Ik werk in de beste muziektempel van België. Dus wat ik nu ga zeggen, kan op gefrons onthaald worden. Want als er zoveel beter bestaat en ik daar nochtans goed van op de hoogte ben, hoe kan het dan zijn…

DAT IK IN MIJN BRITNEY PERIODE ZIT!

Voor ge met uw ogen draait en een gezicht trekt alsof ge zure melk geroken hebt, denk hieraan: ...Baby one more time (oh beibe, beibe). Toxic. Crazy. Womanizer. En natuurlijk: I’m a slave for u. Hallo: Britney is DE popprinses. In de VS is ze helemaal terug: hits én een zitje in de jury van The X Factor naast Simon Cowell.

Ik zag haar daar zitten en dacht: you go, Britney! Eerlijk: ik had nooit gedacht dat ze nog zou terugkomen. Ze ging van superster naar supermarginaal. Getraumatiseerd door de scheiding met Kevin Federline scheerde ze haar hoofd kaal, sloeg ze met een paraplu de paparazzi verrot met een crazy woman blik in haar ogen en verloor ze de voogdij over haar kinderen. Ze werd opgenomen, haar vader moest haar geld beheren: SHE WAS A HOT MESS.

Ziet ge de gelijkenis? Ik was ook goed bezig, maar dan kwam de kanker, dus scheerde ik mij kaal en wou ik iedereen die te veel naar mij keek, slaan met een paraplu.

Net zoals een geur kan muziek je terugkatapulteren naar de tijd waarin die muziek echt JOUW muziek was. Er is geen andere muziek dan mijn pubermuziek (waaronder ook No Doubt en Spice Girls, jaja) die ik met dezelfde overtuiging kan zingen als toen. Zijnde de overtuiging dat ik een popster kon worden. Dat leek KEI mogelijk. Maak u geen zorgen. Nu niet meer.

Samen met die overtuiging komen ook plots alle dromen en plannen die ik toen had in een flits terug. Misschien zouden we gewoon daarom al eens meer naar onze pubermuziek moeten luisteren. Om die tiener terug te voelen die dacht dat er geen grenzen waren. En er misschien wel inspiratie uit te halen. JAJA, ik ben de Oprah onder de fashion bloggers.

Over fashion gesproken: een outfit!Nee, de outfit is niet op Britney geïnspireerd (al denk ik dat ze het gemak van een romper wel zou appreciëren). Want geef toe: Britney is niet echt fashion. Uggs, trainingspakken en veel te korte rokken. En ik ZWEER dat ik geen Britneyke doe onder die collants. Hoewel ik vriendinnen heb die vinden dat ge in collants geen onderbroek moet dragen. Wat is jullie gedacht daarover?

PS: Voor de volledigheid moet ik er wel bijvertellen dat ik wel al eens een Britneyke gedaan heb. Ik liep met mijn mama in Brussel over zo’n Marilyn Monroe rooster en zei ‘amai, dat is fris aan mijn billen’. IK WAS VIJF, OKE?

ASOS romper :: H&M jas :: STEVE MADDEN handtas :: PORTOBELLO MARKET, LONDEN boots

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...