29 augustus 2012

Een tiet als investering


Stel dat ik ooit de lotto win: ik weet perfect wat ik met dat geld zou doen. Diego Franssens zou elke dag mijn outfitfoto’s mogen nemen nadat Katleen van MAC mij mooi gemaakt heeft. Die royal treatment kreeg ik enkele weken geleden en het was emeeeeezing.

Knack Weekend Black had me namelijk gevraagd mijn blog te vertalen naar een artikel. De fotoreportage kreeg ik er zomaar bij. En –roffel roffel- het magazine ligt NU in de winkel!

‘Ja maar’, hoor ik de economisch bewuste lezer al denken, ‘als ik dat hier gratis kan lezen, waarom zou ik dan –op het einde van de maand nota bene!- geld uitgeven om exact hetzelfde in een boekske te lezen?’ Ten eerste: het is niet EXACT hetzelfde. Ten tweede: omdat een boekske makkelijker leest op toilet dan een laptop. En ten derde: omdat het waarschijnlijk de enige keer is dat je het woord ‘tiet’ gedrukt zal zien staan in Knack Weekend. Een collector’s item dus! Wat zeg ik: EEN INVESTERING! Wie had ooit kunnen vermoeden dat er een kleine Paul D'Hoore in mij zat?

Ooit verkoop ik die tiet-Knack Weekend Black voor grof geld. Tenzij ik de lotto win.

En nu hop hop, NAAR DE WINKEL! Laat me weten wat je ervan vindt!


Toedels, dudes!

Lenalena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...